Voor wie is Spray Tan

 

De heerlijke natuurlijke spray tan is eigenlijk voor iedereen!

Geen uren/dagen liggen of slechte zonnebank meer nodig voor een mooi kleurtje, nee binnen 20 min heb je een mooie egale natuurlijke teint aangepast aan jouw wensen.

 

Een bruiloft, festival, vakantie of gewoon omdat het een hele gezonde look geeft. Het kan allemaal met een spray tan. Kwaliteit staat bij ons voorop en we zijn beide goed getraind, we werken daarom met de beste organische producten waar de voedende bestanddelen in zitten zoals kakado, collageen, vitamine C, E en cehami dus GEEN ORANJE meer. 

 

Wij hebben de meiden van Miss Nederland mogen sprayen en staan regelmatig op bodybuilderswedstrijden. Kortom, we weten beiden heel goed hoe we verschillende body’s kunnen laten shinen.spray-tan

Wil jij ook een Spray Tan behandeling boeken? Maak dan een afspraak. Of vind hieronder nog meer informatie of Spray Tan.

Wat is Spray Tan?

 

Een spray tan is een natuurlijke  gekleurde vloeistof die met behulp van een spray tan gun erop wordt gesprayd en er komt daardoor een mooie natuurlijke nevel in de poriën en op de huid. Bruin worden is daardoor mogelijk voor iedereen, zonneallergie, psoriasis, het maakt niet uit, alles is mogelijk omdat de bestanddelen organisch zijn en dus geen jeuk of allergie kunnen geven. De huid wordt ook super zacht door alle heerlijke voedende stoffen die er in zitten en dus ook GEEN ORANJE meer!

 

Soms kan er wel iets mis gaan door eventuele medicatie of hormonen, geef dat soort informatie daarom goed aan ons door. Of je medicatie gebruikt of in blijde verwachting bent, samen komen we meestal tot de juiste oplossing. Wij werken met de beste en  verschillende merken, er is dus altijd wel een kleur voor jou.

 

Ben je een bruidje dan is het meestal beter om even te bellen van tevoren omdat wij het slim vinden om een proef spray te doen. We kunnen samen kijken welke kleur het best is voor jou dag en op welke dag jij de kleur het mooist vindt zodat jij het mooiste uitkomt op de foto. Die kun je immers maar één keer doen.

Hoe werkt Spray Tan?

 

 • Eerst kiezen we samen in een kort gesprekje welke kleur voor deze gelegenheid juist is, wij werken met verschillende merken en kleuren dus er is altijd een passende kleur voor iedereen, daarna kunt u zich uitkleden in de kleedkamer en leg ik alles voor de zekerheid nog een keertje uit.
 • U mag natuurlijk zelf bepalen wat u aan wilt houden tijdens de spray tan, wij zijn gewend aan blootheid maar het gaat erom dat u zich op u gemak voelt.
 • Wij hebben wegwerpstrings liggen voor eenmalig gebruik maar u kunt ook uw eigen ondergoed aanhouden (alles gaat eruit in de was op 30 graden).
 • BH aanhouden kan / mag maar houd rekening met bandjes net zoals in de gewone zon.
 • Daarna doen we een barrière crème op de plekken waar we niet mee willen sprayen, denk aan binnenkant, handen, polsen, elleboog en zijkant van de voeten.
 • Er gaat een mutsje over het haar (niet omdat de spray tan je haar mee kleurt, maar omdat wij vrouwen 20 keer per dag onze handen door onze haren halen. Zo kleurt de binnenkant van de handen niet mee).
 • De volgende stap is op de sticky voetjes te gaan staan zodat deze blijven plakken zodat de onderkant van de voeten niet mee kleurt, tijdens de spray tan zal ik u vragen om verschillende posities aan te nemen zodat we geen cm overslaan.
 • Even vijf min drogen na de tijd en daarna kunt u zich lekker aankleden.
 • De spray tan moet een aantal uurtjes intrekken (ligt een beetje aan het gekozen merk en kleur).
 • Houd er dus rekening mee dat u niet te veel kan doen gedurende deze tijd.
 • Ik vertel u nog even de dont’s voor na het spray tannen en u kunt heerlijk shinend de deur uit lopen zo snel kan het gaan.

Voor de Spray Tan:

 

 • Minimaal 8 uur van te voren douchen scrubben en scheren of waxen het liefst zonder douchegel (deze kan strepen geven), korter douchen van te voren kan maar dan moet u zich met koud water afspoelen dan gaan de poriën goed dicht voor het beste resultaat
 • GEEN deo deze geeft groene vlekken, geen make-up of bodylotion, pas vooral op met Nivea of Dove, deze merken hebben echt invloed op het eindresultaat.
 • Neem zwarte wijde kleding mee, de spray geeft altijd een beetje af op kleding voordat u zich afgespoeld heeft, de vlekken gaan er gewoon uit met 30 graden.
 • We leven in Nederland dus een paraplu meenemen kan handig zijn, zelfs de kleinste buitjes kunnen de grootste vlekken geven.
 • Houd er rekening mee dat u na de spray tan geen bh kunt dragen, dus boodschappen van tevoren halen en de auto voor de deur parkeren, kleine tip van ons.

Na de Spray Tan:

 

 • De kleur moet een paar uur intrekken (ligt aan de gekozen merk en kleur) houd er dus rekening mee dat u even niks kunt doen.
 • Daarna kunt u zich afspoelen met lauw water, schrik niet, u spoelt altijd een beetje weg, dit is de overspray die op de poriën ligt. De mooie kleur zit in de poriën.
 • Deppend afdrogen dus niet wrijven want dan bent u weer een beetje aan het scrubben en dat is nou net niet de bedoeling.
 • Een goede voedende bodylotion is een must je kleur blijft daardoor langer zitten, maar gebruik geen dove of nivea of iets in die richting deze bodylotions hebben super veel chemische stoffen en daar kan de natuurlijke spray tan niet tegen
 • Ga je met vakantie zorg voor een zonnebrand zonder olie, de olie geeft vlekken
 • De spray tan blijft ongeveer 7 dagen zitten (bij het goed opvolgen van ons advies) daarna loopt hij langzaam terug.
 • Wel is het zo dat de dagen iets minder kunnen zijn als je met olie smeert, de hele dag in het zwembad ligt of de verkeerde merken gebruikt op de huid, het ligt dus ook een beetje aan u zelf.

Wij willen nog wel even extra benoemen dat zonnebrand, dat gebruikt is voorafgaande van de spray tan, invloed kan hebben op het eindresultaat. Dus goed scrubben is echt een must! U kunt vooraf even bellen of appen voor advies en even de juiste scrub bij ons komen halen.

Gooische Wax Inn
Hilvertsweg 159, 1214 JC Hilversum

Openingstijden:
Maandag - 09:00 tot 20:00
Dinsdag - 09:00 tot 20:00
Woensdag - 09:00 tot 21:00
Donderdag - 09:00 tot 21:00
Vrijdag - 09:00 tot 20:00
Zaterdag - 10:00 tot 16:00
Zondag - 12:00 tot 16:00